Aicinām piedalīties 18. starptautiskajā dārza un floristikas izstādē “Dārzs.Flora 2014”, kas notiks 2014. gadā no 25. līdz 27. aprīlim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstāde vienkopus pulcēs profesionālus dārzkopjus, floristus, nozares speciālistus un ikvienu, kam puķkopība un darbs dārzā ir vaļasprieks vai sirdslieta.

Izstāde notiek laikā, kad sēšanas un stādīšanas jautājumi ir aktuāli ikvienam zemes apsaimniekotājam – gan balkona puķu kastes, gan mazdārziņa, gan lauku sētas īpašniekiem. Ik gadu izstādi apmeklē tūkstošiem apmeklētāju, kas vēlas iegādāties sēklas, stādus, augsnes uzlabotājus un augu aizsardzības līdzekļus, dārza tehniku un inventāru, telpaugus un visu, kas nepieciešams floristikai, kā arī saņemt konsultācijas un uzzināt visu par ainavu arhitektūras, apzaļumošanas un labiekārtošanas iespējam.

Latvijas Universitātes Rododendru selekcijas un izmēģinājumu audzētava „Babīte” izstādes apmeklētājus iepazīstinās ar jaunāko rododendru šķirņu un sugu sortimentu, ko 2014. gada pavasara sezonā varēs iegādāties pircēji.

IZSTĀDES DARBA LAIKS:

25. aprīlī 12.00–18.00
26. aprīlī 10.00–18.00
27. aprīlī 10.00–17.00

 

IEEJAS MAKSA:

Pieaugušajiem: EUR 3.50
Studentiem, skolēniem, pensionāriem: EUR 2.50
Līdz 7 gadu vecumam bez maksas

 

VIENLAIKUS NOTIEK:

Lauksaimniecības izstāde - „Riga Agro”

Mežsaimniecības izstāde - „Mežs un koks”

Dalīties