15. jūnijā Latvijas Ornitoloģijas biedrība ar Babītes novada domes atbalstu, sadarbībā ar Rododendru selekcijas un izmēģinājumu audzētavu “Babīte”, aicina uz pirmo projekta “Iepazīsti Babītes novada dabu! II” pasākumu - Putnu klausīšanās vakaru.

Pasākumā aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem, lai iepazītu dabu, aktīvi un veselīgi atpūstos, vairāk uzzinātu par putnu dzīvi. Lai labāk varētu saklausīt spārnoto dziedoņu dziesmas, pasākuma laikā būs jāievēro klusums, tāpēc lūgums ģērbties nečaukstošā apģērbā.

Sākums plkst. 20.30. Obligāti jāpiesakās iepriekš, rakstot uz riga@lob.lv, jo vietu skaits ir ierobežots. Satikšanās vieta tiks precizēta pēc pieteikšanās. Pasākuma noslēgums pēc pusnakts. Jāģērbjas atbilstoši laika apstākļiem un jāņem līdzi dzeramo ūdeni. Dalība pasākumā bez maksas.

Turpmāk, projekta laikā, no 2019. gada jūnija līdz oktobrim ir plānoti vēl vairāki pasākumi: kukaiņu ekskursija, sēņu ekskursija, putnu vērošanas velo brauciens un putnu barotavu darbnīca. Sīkāka informācija par pasākumiem LOB interneta vietnē www.lob.lv un LOB Rīgas vietējās grupas Facebook lapā https://www.facebook.com/LOBRigasgrupa.

Projekts tiek īstenots ar Babītes novada atbalstu projektu kon­kursa “Ģimenei. Videi. Izaugsmei Babītes novadā” ietvaros.

Dalīties