Šo sestdien piedalīsimies gadatirgū Jelgavā.

25. septembrī no pulksten 10 līdz 15 Hercoga Jēkaba laukumā un skvērā aiz kultūras nama notiks rudens ražas un stādu gadatirgus, kur savu izaudzēto un darināto jelgavniekiem piedāvās ap 200 tirgotāju. 

Padarot tirgus klāstu plašāku, arī šogad īpaši tika aicināti pieteikties rudenī stādāmo augu tirgotāji. Jelgavā varēs iegādāties rododendrus, krūmmellenes, augļkokus, dažādas ziemcietes, kā arī vīnogu stādus. Dalību gadatirgū ir apstiprinājusi arī vīnogu stādaudzētava "Skāduļi", kas piedāvās vairāku šķirņu vīnogu stādus un plāno arī savu audzēto vīnogu izstādi.

Tāpat apmeklētāji varēs iegādāties tādus labumus kā – skābēti kāposti, pašcepta maize, saldi kārumi, rudens veltes no dārza un meža, žāvēti augļi un ogas. Būs arī dažādi amatnieku darinājumi – rotas, silti adījumi, pinumi, koka un māla trauki u.c. Tirgotāju piedāvājums rudens gadatirgū, kā ierasts, solās būt gana plašs.

Stādu tirgotājiem būs atvēlēts Hercoga Jēkaba laukums, savukārt pārējie gadatirgus dalībnieki izvietosies skvērā aiz Jelgavas kultūras nama. 

Aicināma pasākuma apmeklētājus būt sociāli atbildīgiem un ievērot savstarpēju 2m distanci, roku higiēnu, kā arī izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt publiskus pasākumus, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi, kā arī ja noteikta jebkāda veica izolācija. Atrodoties tirgus teritorijā mutes un deguna aizsegs nav jālieto.

Dalīties