Sestdien tiekamies Bulduros!

07.05.2022. plkst. 9:00-16:00 Bulduros, Bulduru Dārzkopības vidusskolas parkā Viestura ielā 6, Jūrmalā.

Visa pasākuma garumā parka tirdziņā pie amatniekiem, zemniekiem un dažādu arodu pratējiem būs iespēja iegādāties daudzveidīgu produkciju. Kopumā tirdziņā būs vairāk kā 150 dažādu amatnieku un mājražotāju, stādu audzētāju un ēdinātāju.

Stādu audzētāju tirgus;

Amatnieku un mājražotāju tirdziņš;

Izklaides lieliem un maziem;

Konsultācijas un padomi par pavasara darbiem dārzos;

Meistarklases un radošās darbnīcas bērniem.

Pasākuma AKTIVITĀTES.

Vienlaicīgi šajā dienā notiks arī Bulduru Dārzkopības vidusskolas Atvērto durvju diena!

Mūsu skolas dārzkopības pasniedzēju un parka dārznieku konsultācijas par pavasarī darāmajiem darbiem – rožu un dekoratīvo krūmu kopšanu, augļu koku, ogulāju stādīšanu uzsākot dārza sezonu.

Ieklausīties Dārzkopības institūta pārstāvja stāstā par krūmmelleņu un vīnogu audzēšanu izmantojot jaunus minerālorganiskos mēslošanas līdzekļus un uzspēlēt spēli “Atpazīsti augu mēģenē”.

Bērnus priecēs: izjādes ar ponijiem Grasi un Bruno, pundurauniņš Šons, kaziņa Binnija ar āzīti Franci, trusīši. Darbosies radošā darbnīca un veiklību trennēt varēs spēlējot lielās Koka spēles, uzkāpt kokā arborista aprīkojumā vai uzcelt augstāko torni no kastēm “Kurš augstāk?”

Meistarklase bērniem – izveido mini puķu pušķīti, iestādi savu puķu vai garšaugu podiņu. Tautu deju kolektīva priekšnesumi un daudz, daudz prieka un smaidu!

Aicinām izstaigāt skaisto Bulduru dendroloģisko parku ar dīķi, ievērtēt vērienīgo skolas dārzu ar skatu uz Lielupi. Skolas durvis būs plaši atvērtas visiem viesiem un topošajiem skolas izglītojamiem!

Gaidīsim ciemos 7.maijā no 9:00 līdz 16:00 Jūrmalā, Bulduros, Viestura ielā 6!

Ieeja pasākumā – brīva.

Dalīties